ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Η Ογκολογική Εταιρεία Κύπρου (ΟΕΚ) χαιρετίζει τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί για τους ογκολογικούς ασθενείς στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας. Τα μέτρα ευθυγραμμίζονται τόσο με τις οδηγίες της πολιτείας όσο και τις συστάσεις της ΟΕΚ.

Η ΟΕΚ καλεί τους ασθενείς να ακολουθούν τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών και των νοσηλευτηρίων που αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή προστασία τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού.

Ταυτόχρονα, εκφράζει ικανοποίηση για τη συνέχιση της παροχής  ογκολογικών υπηρεσιών κάτω από τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα και η υφήλιος, διαβεβαιώνοντας ότι ως Επιστημονική Εταιρεία θα συνεχίσει, σε συνεργασία με τον ΠΙΣ, να στηρίζει τις προσπάθειες των μελών της.

Τέλος, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες και εκτίμηση της προς τους επαγγελματίες υγείας, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε όσους συμπολίτες μας την έχουν ανάγκη.  Η ΟΕΚ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους επαγγελματίες υγείας των δημόσιων νοσηλευτηρίων που παρά τις δυσκολίες που δημιουργούνται λόγω της πανδημίας, συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως τα Ογκολογικά Κέντρα και Τμήματα.

 

Από το Δ.Σ. της ΟΕΚ                                                            13 Απριλίου 2020

 

 pdfΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΕΚ 13/04/2020.pdf202.69 KB